A U-Powerről

 

Mi, mint forgalmazók célul tűztük ki, hogy hitelessé és abszolút példaképpé váljunk a jó munkahelyi körülmények kialakítása terén. Ennek alapvető feltétele, hogy a munkavédelmi követelményeket a legmagasabb színvonalon elégítsük ki, a lehető legnagyobb körültekintéssel és gondossággal.

A biztonság területén a U-Power kimagaslóan jó, ezt bizonyítja a számtalan felhasználási terület, a sok-sok referencia, hazánkban is. A dolgozók védelme nem lehet másodlagos kérdés. Egy személy biztonságának és egészségének megőrzése a választott munkavédelmi felszerelés, eszköz technológiai tulajdonságaitól függ.

A U-Power 228 féle cipője, megjelenése, munkavédelmi képessége és a számtalan szabadalma is azt támasztja alá, hogy a U-Power védőlábbelik világszínvonalat képviselnek.

 

A dolgozó emberek munkakörülményeinek javítása a U-Power számára egy hivatás. Ebből kifolyólag számos termékcsalád található a palettáján, összesen 16, melyből mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb, a tevékenységéhez a legbiztonságosabb lábbelit.